• darkblurbg
    Schildersbedrijf Wim Kremer
  • darkblurbg
    Schildersbedrijf Wim Kremer
  • darkblurbg
    Schildersbedrijf Wim Kremer

Ambachtelijk schilders en glaszetbedrijf sinds 1999

Na een dienstverband van 18 jaar bij een zelfde werkgever heb ik destijds (1999) besloten een eigen onderneming op te starten met als doel een allround schildersbedrijf dat zich richt op zowel de particuliere als zakelijke sector. Dit alles heeft als resultaat gehad dat wij inmiddels veel oude ambachtelijke klussen hebben uitgevoerd  in de afgelopen 16 jaar, en hier een goede naam in hebben weten op te bouwen. Als doelstelling hebben wij ervoor gekozen om een relatief  klein schildersbedrijf te blijven, om zodoende altijd de kortst mogelijke schakel tussen opdrachtgever en opdrachtnemer te behouden, dit voorkomt in de praktijk vaak veel misverstanden.

Een groot bijkomend voordeel voor de klant is dat er vanuit het ondernemers oogpunt veel eigenbelang aanwezig is om een opdracht zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen en kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren, zodat er weinig tot geen nawerk is en wij door kunnen naar de volgende opdracht, met de hoop dat de opdrachtgever ons over een aantal jaren opnieuw zal vragen.

Tevens wordt de inkoop en verkoop van materialen, offerte opnames, calculaties e.d. alles wat binnen een schildersbedrijf aan werkzaamheden voorkomt, door een en dezelfde persoon uitgevoerd, waardoor zo efficiënt en correct mogelijk kan worden gewerkt, mede hierdoor wordt inschakeling van derden verminderd wat de flexibiliteit zeker ten goede komt.

Kortom: met de kwaliteit en vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheden van nu, zorgen wij er samen voor dat u bij Schildersbedrijf Wim Kremer  zeker bent van kwalitatief hoogstaand vakmanschap voor een betaalbare en concurrerende prijs.