• darkblurbg
    Schildersbedrijf Wim Kremer
  • darkblurbg
    Schildersbedrijf Wim Kremer
  • darkblurbg
    Schildersbedrijf Wim Kremer

Haal het beste uit uw woning en/of zakelijk pand

Als particulier wilt u uw eigen woning natuurlijk wel in optimale conditie houden. Dat woont niet alleen veel prettiger, maar het is ook van groot belang voor de marktwaarde. Heeft uw woning veel achterstallig onderhoud, dan is over het algemeen de waarde bij verkoop aanzienlijk lager. Wij kunnen uit ervaring melden dat dit verschil meer is dan de kosten van professioneel onderhoud. Uw schilder- en onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren door Schilderbedrijf Wim Kremer is een investering in de waarde van u woning en in uw kwaliteit van wonen!

Duurzame kwaliteitsmaterialen

Het klimaat in Nederland stelt schilderwerk zwaar op de proef. Als erkend Schildersbedrijf maken wij dan ook uitsluitend gebruik van professionele en duurzame kwaliteitsproducten voor het beste resultaat. Ook de planning en uitvoering is bij ons in vakkundige handen. Na grondige inspectie van de conditie van het verf- en onderhoudswerk krijgt u een even heldere als scherpe en markt concurrerende offerte. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

Meer jaren Onderhoudsplan (op maat)

Voor meerjarig onderhoud kunt u eveneens bij Schildersbedrijf Wim Kremer terecht. Ons Meer jaren onderhoudsplan is een maatwerkplan dat wij in overleg met u opstellen. Het onderhoudsplan bevat een overzicht van de werkzaamheden die nodig zijn om uw woning in optimale conditie te krijgen en te houden. Bij het plan hoort een onderhoudsschema dat is afgestemd op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wij op welk moment voor u uitvoeren.

Interieur en kleuradvies

Niet alleen kunnen wij het buitenonderhoud voor u verzorgen, uiteraard zijn wij ook als geen ander in staat om het binnen schilderwerk uit te voeren. Daarnaast kunnen wij voor u de vloerafwerking, raamdecoratie en wandafwerking verzorgen  Wij van Schildersbedrijf Wim Kremer voorzien u hierbij graag van een professioneel kleuradvies voor zowel binnen als buiten